Odottavan aika on pitkä – ja kallis

Juhannus meni rennoissa merkeissä landella. Uskaltauduin testaamaan jalkaa paikallisella pururadalla ja urheilukentällä, ja koska se tuntui pehmeällä alustalla hyvältä, innostuin tekemään elämäni ensimmäiset vedot (4x 1km). Kaksi kumpuilevalla pururadalla ja kaksi soraisella urheilukentällä. Lähinnä testasin, miltä tuntuu juosta pitempään reippaampaa tahtia ja sehän oli ihan ok. Polvissa tuntui juoksemattomuus ja varvasepisodin aiheuttama liikuntatauko, mutta sain toisen kentällä juostuista kierroksista aikaan 4 min 40 s /km, enkä ollut vielä kovin kuollut, eli toivoa on. Nyt pitää saada suunnitelmallinen juoksutreenaus käyntiin, eikä vaan käydä silloin tällöin fiilistelemässä.

Urheilukenttä

Jalat

Tällä viikolla olen juossut talvijuoksutrikoissa ja pyöräillyt pipo kypärän alla, mikä on hieman huvittavaa ottaen huomioon että eletään kesäkuun loppua. Tykkään kyllä näistä viileämmistä keleistäkin, muutun suhteellisen toimintakyvyttömäksi kun lämpötila ylittää +25c. Pukeutumiskysymyshän se on loppujen lopuksi. Okei, ei ehkä päde uimiseen mutta muuten. Ilman viileneminen näkyy myös tilillä, tuli tilattua tuuliliiviä ja -takkia ja irtohihoja, etten ihan jäätyisi tuonne tienposkeen kun pyörä tulee. Niin, tulis jo! Tässä jännätään parhaillaan, tuleeko se ennen viikonloppua.

Lasit_lähis

Tää menee vähän ”kamahomoilun” puolelle, mutta ostin myös Sidin hienot maantiekengät. Mun jalka on sanalla sanoen haastava: pitkä, lättänä ja kapea, varpaat vinossa, vaivasenluut vaivaa ja yleensä kaikki lestit on liian leveitä. Italialaiset tekee onneksi kapeita kenkiä ja tiesin, että jos joltain niin Sidiltä löytynee mun koivelle sopivat. Näin kävi, Kusti polki Saksasta ensin puoli numeroa liian pienet, mutta sain ne kätevästi vaihdettua sopiviksi Velosportissa. Olen siis onnellinen Sidi Wire Carbon Women -kenkien omistaja. Perustelin ostoksen sillä, että köyhän ei kannata ostaa halpaa. Eh. Ja nämä kyllä istuu mun jalkaan kuin hanska, joten uusia ei toivottavasti tarvi hankkia lähivuosina. Ei aivan optimaaliset triathloniin, mutta siihen ehtii hommata sitten triathlonkengät jos hurahtaa kilpailemiseen tosissaan. Pääasia, että pystyy tekemään pitkiä lenkkejä ilman jalkavaivoja.

Sidit

Lähipäivinä on luvassa muutto- ja siivousrumbaa kun neljän kuukauden putkiremppaevakko päättyy, mutta ei mitään pakollisia aikatauluja ja rutiineja, mikä on ihanaa. Kevät oli aika hektinen ja joutilaisuus tuntuu jotenkin erityisen kivalta. Se, että aamulla voi miettiä mitä tänään tehtäisiin, on meidän perheessä harvinaista luksusta. Tosin kun pyörä vihdoin saapuu, ei tarvi enää miettiä sitäkään!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s