Bianchi Sempre Pro Ultegra

Bianchi-721

Tyttö tuli kotiin! Bianchi Sempre Pro Ultegra vääntyi nimittäin kälyn suussa juhannuksena Biatchiksi. Olin ajatellut nimittää pyörää Sepeksi (~Sempre), mutta epäilen että ensimmäinen jää käyttöön. Pyörä siis saapui kuin saapuikin ennen viikonloppua, ja pääsin testailemaan sitä heti tänään lenkillä. Eli antamaan nartulle kyytiä!

Bianchi-745

Kävin miehen opastuksella ajelemassa 57km aika iisisti. Miehelle se kuulemma vastasi sykkeiden perusteella kävelyä, just just. Huippunopeus oli kuitenkin 49km/h, eli ei se nyt ihan hissuttelua ollut, vaikkei keskari päätä huimannutkaan. Parempi aloittaa iisisti, niin kroppa tottuu ajamiseen. Vähän tuntui selässä, mutta muuten ajoasento oli hyvä (kuulemma täydellinen) ja pyörä kulki kuin unelma.

Pyörä tuntui vakaammalta reippaammissa nopeuksissa, eli pitää vaan alkaa tykittämään kunnolla! Varpaat puutui jonkin verran, mutta se hoitunee klosseja säätämällä. Muuten Sidit istui mun jalkaan täydellisesti. Mikä parasta, pistävää kipua polven sisäsyrjällä ei ollut ollenkaan. Se on vaivannut Mallorcalla, maastopyörällä ajellessa ja spinningissä. Uskon, että satulan säätäminen tarpeeksi taakse on ratkaisu siihen vaivaan. Vaihteiden vaihtamista pitää vielä treenailla sujuvammaksi, lähinnä että mikä välitys on sopiva mihinkin tilanteeseen, ja osata vaihtaa ajoissa.

Bianchi-786

Bianchi-766

Ihan näin hienosta pyörästä en uskaltanut haaveilla, mutta Kivenlahden Pyörähuolto teki niin hyvän tarjouksen, että päätettiin sijoittaa heti kunnon hiilariin. Ja on se kyllä peli. Just mun kokoa (53cm frame) ja näköä. Yksinkertaisen tyylikäs. Hyvä osasarja, niin ei toivottavasti heti hajoa. Kotona sanottiin, että tuo musta muovilätkä pitää ottaa irti takapakasta, koska se on maailman noloin.

Bianchi-760

On kyllä hienoa päästä tutustumaan pääkaupunkiseutuun uusin silmin. Toinen toistaan upeampia paikkoja ja idyllisiä pikkuteitä, joille ei tulisi muuten mentyä, löytyy täältä pilvin pimein. Näin olen ainakin kuullut. Syksyn ruska-aikaa odotan erityisesti. Tykkään ajatuksesta, että hahmotan elinympäristön entistä tarkemmin. Eksymisiä on varmaan luvassa, mutta sehän tarkoittaa vain seikkailua!

Kuvat otti armaani

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s