Triathlon-haaveita ja -painajaisia

Heräsin tänä aamuna painajaiseen. Olin jossain triathlon-kisoissa ensimmäisessä vaihdossa. Lähdin innokkaana juoksemaan suoraan uinnin jälkeen muutaman muun lisäksi, kun tajusin että pyöräilyhän se olikin seuraava laji. Etsin kuumeisesti vaihtopaikkaa, joka oli omituisessa pimeässä puukatoksessa. Aina kun olin lähdössä jatkamaan matkaa, huomasin että jotain puuttuu. Kaikki oli hukassa tai väärässä järjestyksessä päällä. Pyöräkin oli jossain vaiheessa hukassa ja jäin viimeiseksi yksin säätämään vaihtoalueelle. Helpotus oli suuri, kun tajusin nähneeni vain unta.

kuva 3

Painajaisen syy löytyy lähipäiviltä. Olen arponut viimeiset pari viikkoa, lähteäkö Joroisille pikamatkalle vai ei. Sain vuokrattua märkäpuvun eilen Kuusijärvellä sijaitsevasta Exture-nimisestä vuokrausfirmasta, ja päätin osallistua. Harmikseni huomasin, että ilmoittautuminen oli mennyt umpeen sunnuntaina. Nettisivuilla ei ollut kunnollista infoa tästä, huomasin päivämäärän vasta maksuportaita tarkastellessani. Sivuilla luki vielä tänään, että ”Ilmoittaudu, vielä ehdit mukaan”. Kyllä harmittaa!

kuva 4

Nyt pitää sitten keksiä muuta käyttöä märkkärille parin päivän ajaksi. Uin siis eilen ensimmäistä kertaa kyseisellä kumipuvulla, ja olihan sillä kyllä niin erilaista uida kuin ilman. Ihan kalana vedessä menin olemattomalla uintitekniikallani, ja 25m meni ihan hujauksessa. Nyt pitäis metsästää itselle jostain märkäpuku, niin pääsis kunnolla treenaamaan avovesiuintia. Pohjaan katsominen aiheuttaa inhonväristyksiä, vaikkei mitään näkyisikään. Kasvi- ja kalakammo taitaa olla varsin yleinen tauti triathlonistien keskuudessa!

kuva 2

kuva 4
Tervaetapit Oulussa 13.7.

Ajantaju on ollut muutenkin viime viikkoina kadoksissa. Ollaan reissattu lomafiiliksissä, treenattuakin on tullut melkein joka päivä jotain, aika kevyesti kuitenkin. Parasta lomailua on, kun ei ole pakko tehdä mitään. Viime viikolla kävin taas huoltohommissa miehen pyöräkisoissa ja uinut olen enemmän kuin viime kesinä yhteensä. Nyt kun se kuuluisa Joroisten henki jää kokematta tänä kesänä, pitää vissiin sitten ilmoittautua ensi vuodelle suoraan puolimatkalle, eikö niin?

Tsemppiä kaikille Joroisten kisaajille! Kisarapskoja odotellessa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s