Viikko Helsinki City Triathloniin

Kauden päätavoite lähestyy! Aika naurettavaltahan tuo mun minitriathlon tuntuu, kun lukee ihmisten täydenmatkan huippusuorituksista Tahkolta, mutta jostainhan sitä on aloitettava! Vähän rupesi jo jännittämään kun luin kisaohjeita netistä. Tai lähinnä tuli mieleen millä kaikilla tavoilla kisa-alueella tai vaihdoissa voi sählätä. Aika monella! Silti menen oikein iloisella ja uteliaalla mielellä menettämään triahtlon-neitsyyteni ensi sunnuntaina. Vihdoin pääsen kokeilemaan, miltä se kisaaminen tuntuu!

Bianchi-752

Kävin tänään tuulettamassa päätäni pyörälenkillä, olen nimittäin viettänyt kolmia (!) neljävuotissynttäreitä kahden vuorokauden sisään, puuh. Vielä olisi toiset omat järjestettävä huomenna. Lenkin jälkeen kävin juoksemassa kolme kilometriä, eli HCT:n matkan, mahdollisimman vauhdikkaasti ja siihen meni 15m 11s. Juoksureitti menee käsittääkseni Stadikan ympäristössä, mikä on aika mäkistä seutua ja hiekkatietäkin osaksi, eli vartin alitus jäänee haaveeksi. Pyöräilystä pitäis selvitä n. 25 minuutissa, reitti on aika mutkainen eli keskari ei varmaan pääse nousemaan kovin korkeaksi. Uintiaikaa en osaa yhtään arvioida, pitää käydä joku aamu kokeilemassa ja hakemassa tuntumaa veteen monen viikon jälkeen. Vedän sitten vaikka selkää tai pappia, jos vapari ei suju. En olisi kuulemma ensimmäinen! Oman sarjan startti on vasta illalla, eli syömisiä ja lämmittelyitä pitää vähän suunnitella. Toivottavasti ei jännitä niin, ettei mene mitään kurkusta alas. Energiaa en ajatellut noin lyhyen kisan aikana tankata, ehkä jotain piristävää etukäteen.

Kisaviikon ”herkistelyyn” kuuluu lähinnä kunnon yöunet, jotka toivottavasti pitää viime viikolla yritelleen kurkkupöpön poissa. Hyvällä fiiliksellä hakemaan uusia kokemuksia!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s