Kiirettä pittää

Aika valuu sormien välistä. Herätys, aamupala, pukeminen, lapsi hoitoon, töihin ja sama toiseen suuntaan. Työmatkat pyörällä jos tarkenee, illalla pikainen lenkki jos mahdollista tai juosten töihin, derbytreenit.

Niin, derby. Se imaisi mut taas mukaansa ja ensi kuussa olen lähdössä Saksaan pelireissulle. Paluu pelikentille tapahtui yllättävän rivakasti! Tunsin jotain suurta tyydytystä, kun pääsin pelaamaan viikko sitten ensi kerran moneen kuukauteen. Itselleenhän täytyy olla rehellinen, joten perjantai-illat ja sunnuntaiaamut kuluu taas luistimilla toistaiseksi.

Meidän perheen toista aikuista ei ole viime viikkoina paljon kotona näkynyt työkiireiden vuoksi, joten on täytynyt olla luova. Lapsen harrastaessa tai esim. mennessä kavereidensa synttäreille olen vetänyt trikoot jalkaan, huvitti tai ei. ”Lobotomiataktiikka” eli aivot narikkaan ja menoksi toimii aina. On tietty aika, jonka voi käyttää fiksusti tai ei-niin-fiksusti. Olen lähinnä juossut. Viime kuukausina vaivanneet välilevykivut ja oudot hermosäryt takareisissa on vähän helpottanut, diagnosoin niiden johtuvan liian vähäisestä keskivartalotreenistä, mitä pelatessa tulee ihan itsestään.

Loppuun vielä video, jonka mies ”tekaisi” työkiireidensä ohessa. Vähän faktaa suomalaisesta pyöräilystä sekä Team CCH – Kivenlahden pyörähuollon esittelyvideo, jossa mieskin ensi kaudella ajaa. Saa jakaa!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s