Sataa sataa juoksuttaa

Ei ole olemassa montaa hienompaa asiaa kuin juoksu vesisateessa.

Tänään pääsin lenkille ekan kerran moneen viikkoon ja testaamaan vihdoin Salomon Speedcross 3:ia. Lenkkisää oli täydellinen: +8, tihkusadetta. Parin viikon sairastelut painoi vähän jalkoja, mutta kirmasin onnellisena pimeydessä hengittäen hapekasta ilmaa. Miten hienoa on jaksaa taas juosta! Sade yltyi ja piiskasi kasvoja, mutta nauratti vaan. Pimeällä valaisemattomalla metsäosuudella tunsin olevani erityisen elossa, sen verran rupesi mielikuvitus laukkaamaan mustan synkkyyden keskellä.

aliska

Salomonit toimi loistavasti, vaikka vesi menikin lopuksi läpi. En ottanut kalvollisia versioita, koska moni sanoi niiden hiostavan liikaa juostessa, joten ei ihme että varpaat vähän kastui. Näillä kengillä ajattelin juosta läpi talven, kokokin on sen verran reilu että paksu sukka mahtuu tarvittaessa. Sovittelin muutamia muitakin kenkiä, mutta Salomon istuu mun kapeahkoon jalkaa kuin sukka, eli valinta oli selvä.

salomon

Juostessa mietin, miten moni ihminen jää kyllä paljosta paitsi kun ei juokse sateessa! Sehän on vaan varustekysymys loppujen lopuksi. Ja virkistää satavarmasti. Sama pätee työmatkapyöräilyyn, jota ajattelin harrastaa taas huomenna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s