Uutta kohti

Vuosi vaihtuu taas. Uusi vuosi on yksi lempijuhlistani. Ei niinkään itse juhlien vuoksi, vaan merkityksen. Saa aloittaa puhtaalta pöydältä, jättää taakse menneet ja suunnata katseen kohti tulevaa. Virkistävää!

Sitä ennen on aika summata tämä vuosi. Tilinteon hetki. 2014 ei jää omiin historiankirjoihini erityisen hienona vuotena, mutta käydäänpä vielä läpi mitä taakse jää.

Tammi-maaliskuu

Derbyn suhteen vuosi alkoi lupaavasti. Pääsin ensimmäistä kertaa treenaaman A-tiimin kanssa, pelasin ensimmäisen Suomi Cupin pelini, ja päämääränä oli Amerikan pelimatka kesäkuussa.

SuomiCup_HRD_LaRD
Kuva: Marko Niemelä

Huhtikuu

Kokeilin ensimmäistä kertaa maantiepyörää Mallorcalla ja ihastuin. Haave omasta pyörästä alkoi elää.

BMC_Mallorca
Ensimmäiselle maantielenkille lähdössä

Toukokuu

Juoksin ensimmäisen puolimaratonini olemattomalla harjoittelulla. Hieno kokemus. Ylitin itseni!

+12c, pilvistä. Täydellinen juoksusää.
+12c, pilvistä. Täydellinen juoksusää.

Kesäkuu

Viikkoa ennen Amerikan matkaa venäytin nilkan viimeisissä treeneissä ja muutama päivä ennen lähtöä kummallinen varpaidenturpoamisepisodi esti matkaanlähdön. Olo oli pettynyt ja vihainen, mutta en jäänyt laakereilleni makaamaan, vaan aloin sisukkaasti opetella vapaauintia. Alun pärskimisen jälkeen uinti alkoi sujua paremmin, ja aloin haaveilla taas triathlonista. Sain oman maantiepyörän.

Tekohymy

Bianchi-707

Heinäkuu

Harjoittelin vapaauintia luonnonvesissä, juoksin ja pyöräilin paljon, sekä ilmottauduin Helsinki City Triathloniin. Uin ensimmäistä kertaa märkäpuvulla.

Kuusijärvi_14

Kinesio_lenkki

Elokuu

Tajusin, että nilkan venähdys olikin pahempi kuin olin kuvitellut, nivelsiteissä oli jotain häikkää. En pystynyt vieläkään luistelemaan, mutta onneksi melkein kaikkea muuta. Osallistuin ensimmäiseen triathloniini.

HCT_Pyörä

Syyskuu

Nilkka alkoi parantua nopeasti osteopaatin aukaistua lukot siitä. Päätin leppuuttaa nilkkaa vielä syyskuun ajan luistelun suhteen, ja osallistuin juoksutekniikka- ja uintikursseille. Sain molemmista kursseista uusia eväitä omaan tekniikkaan ja harjoitteluun.

Backonskates

Lokakuu

Palasin luistimille. Putosin molemmista joukkueista missä pelasin pois taukoni aikana, mutta sain kuitenkin treenata edelleen edustusjoukkueiden kanssa. Nilkka kesti luistelua heti hyvin.

HRD_B_Köln
Helsinki Roller Derby Queen B’s & Cologne Roller Derby Graveyard Queens 22.11.

Marraskuu

Pääsin vanhan joukkueeni mukaan pelimatkalle Kölniin, ja pelasin ensimmäisen pelini puoleen vuoteen. Sain paljon peliaikaa ja voitettiin peli viime minuuteilla. Hyvä paluu radalle.

Joulukuu

Hallivuoroja oli peruutettu paljon säbäilyn vuoksi (mur), joten ehdin keskimääräistä useammin lenkkipolulle. Hengenvetoa ja valmistautumista uuteen kauteen.

Lisäksi työmatkapyöräiltyä tuli paljon, säässä kuin säässä. Tarkemmin ajateltuna takana on ihan kelpo vuosi. Muutamat takaiskut avasi uusia ovia, opin uusia taitoja ja sain uudenlaisia kokemuksia.

Tulevalta vuodelta en oikeastaan odota mitään ihmeellistä. Jos jotain toivon, niin sitä, että sekä minä että läheiset pysyisivät terveinä. Jännä nähdä mitä elämä heittää eteen ensi vuonna. Nyt nollataan vanha ja suunnataan nokka kohti uusia tuulia!

Onnea ja menestystä uudelle vuodelle!

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s