Salomon Speedcross 3

Olen nyt juoksennellut muutaman kuukauden Salomonin Speedcross 3:illa, ja ollut niihin niin tyytyväinen että päätin kirjoittaa niistä pienen hehkutuspostauksen. Ja tämä ei sitten ole maksettu mainos!

Salomon_edestä

Juoksen lenkkini mahdollisuuksien mukaan aina pääosin pehmeällä alustalla. Syksyllä kun polut muuttuivat märemmiksi, aloin kaivata jotain kesälenkkareita paremmin kosteutta sietäviä menopelejä jalkoihini. Kävin sovittelemassa monia eri merkkejä, mutta Salomonin Speedcrossit istui kapeaan jalkaani parhaiten, joten valinta oli sillä selvä. Jos kengät istuivat jo ostovaiheessa hyvin, ovat ne käytössä muotoutuneet vielä sukkamaisemmiksi. Minkäänlaisia hiertymiä ei ole missään vaiheesa tullut.

Salomon_sivusta

Arvoin kalvollisen ja kalvottoman kengän välillä, mutta somen juoksugurut vakuuttivat, että kalvoton on parempi hengittävyytensä vuoksi, joten kallistuin siihen. Kengät eivät pienistä roiskeista piittaa, mutta vesi menee jalkapöydän/varpaisen päällä olevasta kangasosasta läpi melkein niin kuin kesälenkkareista. Se ei tosin haittaa, sillä kengän sisään päätynyt vesi lämpenee nopeasti jalan lämpöiseksi. Pohjan kuviointi ja kuminastat pitävät jos tiet ovat vain vähän liukkaita, mutta kunnon pääkallokelille kannattaa valita metalliset nastat alle. Nämä eivät siis ole paras mahdollinen valinta liukkaille ja märille loskakeleille.

Salomon_pohja

Lumisella säällä sen sijaan nämä kengät pääsevät oikeuksiinsa. Lunta saa olla reilusti, mutta kosteus ei tule kengän sisään. Pohjakuviointi saa lumisesta tiestä kunnolla kiinni, mutta ei kerää paakkuja edes nollan tuntumassa. Kun laittaa alle paksumman sukan, ei varpaitakaan palele. Tosin en ole juossut näillä vielä -10c kylmemmässä pakkasessa, mutta uskon että näillä pärjää mainiosti kylmemmälläkin. Suosittelen lämpimästi erityisesti talvijuoksuun!

Salomon_lumi

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s