Spring break

Nyt on jotain mitä odottaa, nimittäin ostaa täräytettiin tänään lennot Mallorcalle pääsiäiseksi! Mies menee perinteisesti (Huom! Jo toinen vuosi peräkkäin) viikkoa aiemmin, jotta saa raastaa reisiään vuorilla sydämensä kyllyydestä ja ajaa ”jalat alta”, ja me tytsyn kanssa perässä. Mullekin vuokrataan pyörä tällä kertaa etukäteen.

Mallorca_jätski
Artassa viime vuonna. Olispa jo huhtikuu!

Tällä kertaa olisi tarkoitus mennä triathlon-ystävälliseen hotelliin, mistä löytyy vapaauintiin soveltuvat altaat. Meri oli ainakin viimeksi huhtikuussa vielä hyinen, enkä varmaan uskalla lähteä yksin ulapalle edes märkäpuvulla, siksi altaat olisi hyvä olla. Lapsiystävällinen saisi majapaikka myös olla, ohjelman lisäksi lämmitetty lasten ulkoallas olis tosi jees. Niitä ei vaan tunnu olevan missään. Viimeksi jäi uinnit aika vähäisiksi, koska allasalueen vedet oli melko viileitä.

Mallorca_lampaat
Tämmösiä söpöläisiä siellä pyöri tienvarsissa

Oltiin viimeksi Can Picafortissa Viva-ketjun hotellissa, joka oli oikein siisti ja kaikin puolin toimiva. Puolihoitoon sisältyvä illallisbuffa osoittautui hyväksi vaihtoehdoksi etenkin urheilupäivinä. Syötiin nimittäin aika monen ruokalajin verran. Koko koillisranta oli tosi freesi alue, tykkäsin paljon. En nähnyt viikon aikana ainuttakaan humalaista turistia, joka paikka oli täynnä kuntoilevia ihmisiä ja ilmapiiri oli energinen.

Reissu kevään puolivälissä auttaa jaksamaan ohi loskaisen lopputalven ja pätkäisee muutenkin kivasti kevätkauden. Jännä, miten tuli heti kevyempi olo kun on jotain mitä odottaa. Olispa jo huhtikuu, tekis mieli hypätä koneeseen samantien!

Psst! Tiedätkö hyvän hotellin Mallorcalta? Vinkkaa ihmeessä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s