Kiiltävää kaulaan

Roller derbyssä on pelattu Suomi Cupia nyt kaksi vuotta, ja kolmas lähtee käyntiin ensi kuussa. Molempina vuosina on meidän seuralle napsahtanut jalometallia kaulaan, ensin hopeaa ja sitten kultaa. Molemmat mitalit ripustettiin myös minun kaulaani, vaikka ensimmäisenä vuonna en pelannut ainuttakaan peliä, olin vain rosterissa varapelaajana. Viime vuonna sentään pelasin jopa yhden kokonaisen pelin, ja muutamassa olin varalla. Lauantaina vietettiin seuran vuosittaista gaalaa, jossa sain vihdoin mitalin kaulaani. En nimittäin päässyt finaalipeliin paikalle.

SM_kulta

Tänä vuonna pääsen toivottavasti enemmänkin kansallisille kentille. A-joukkueen keskittyessä ulkomaanpeleihin ja Ameriikan valloitukseen, pelaa B-joukkue (eli se missä pelaan) kaikki Suomi Cupin pelit. Kuusi seuraa pelaa toisiaan vastaan pitkin vuotta, ja marraskuussa ratkeaa vuoden 2015 Suomen mestaruus. Ensimmäisenä vastaan tulee Tampereen kovikset Kouvolassa 21.2.

Sitä ennen mittelöidään ensi viikolla kotitiimiturnauksessa, joka on oikeastaan sitä kaikista raadollisinta derbyä. Tässä tapauksessa nimittäin omat koirat puree. Tai siis, taklaa. Lujaa.

Elämme siis hyvin jännittäviä aikoja!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s