Loikkia kuin pupu

Rakastan opetella uusia taitoja. Se tunne (argh vihaan tuota sanontaa ja kirjoitin sen silti) kun en kertakaikkiaan tajua yhtään mistä on kyse, vaan pitää aloittaa täysin nollasta. Silloin innostun, ja haastan itseni opettelemaan taidon. Jos ei heti suju, niin ei se mitään. Sitten hakataan vähän päätä seinään, ja treenataan. Ja hakataan vähän lisää päätä seinään. Jossain vaiheessa tapahtuu toivottavasti oivallus.

Löysin tänään uuden taidon, minkä haluan opetella: bunny hoppingin. Kampiapina oli kirjoittanut hauskan kirjoituksen talvipyöräilystä, ja suositteli opettelemaan pupuhyppelyn, jos haluaa selvitä tuolla kinosten ja loskan valtakunnassa. En ole varsinaisesti talvipyöräillyt tänä vuonna, koska kumi on puhki, nastat puuttuu, ei ole talvipyöräilykamoja ja seli seli… mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni ja opettelen sekä vaihtamaan puhjenneen kumin, että loikkimaan pyörällä kuin pupu konsanaan. Ihan pelkästään huvin vuoksi.

Kuva: http://fcdn.mtbr.com
Kuva: http://fcdn.mtbr.com

Muutenkin pyöränkäsittelytaitojen kehittäminen kiinnostelee. Olen aina ihastellut ihmisiä, jotka seisovat coolisti liikennevaloissa astumatta pyörän selästä maahan. Siis siinä ihan vaan paikallaan. On ne taitavia!

Lupaan vaikka nyt tässä julkisesti postata aiheesta videon tai ainakin kuvasarjan, kun sen opin. Tämän kuluvan kevään aikana.

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Loikkia kuin pupu”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s