Toukokuussa Bodom Trailiin!

Polkujuoksu on kiehtonut jo pidemmän aikaa, vähän kävin sitä syksyllä kokeilemassakin. Satuin lukemaan polkujuoksusta innostuneen Hannan blogia pari päivää sitten, ja sieltä pisti silmään polkujuoksutapahtuma Bodom Trail, joka järjestetään Espoon Pirttimäen ulkoilualueella Bodominjärven rannalla helatorstaina 14.5. Pienen googletuksen jälkeen tulin siihen tulokseen, että kyseessä on sellainen tapahtuma, jota ei voi jättää väliin.

Bodom-trail-kartta1
Reitti on kuulemma sama kuin tämä viimevuotinen

Reittikin on kuin tällaiselle päättämättömälle räätälöity. Ensimmäinen kierros on 12km pituinen, jonka jälkeen voi päättää, jatkaako vielä 9km toiselle osuudelle, eli voi halutessaan juosta puolimaratonin. Tietäähän sen, miten kilpailuhenkiselle yllytyshullulle käy. Toisaalta, voi olla helpottavaakin voida lopettaa siihen, jos voimat ei riitä.

Metsä_1

Tänään sitten ilmoittauduin mukaan heti kun se oli mahdollista klo 18. Samalla hetkellä mieskin päätti yllätten lähteä mukaan, vaikka kuluttaakin aikaansa pääasiassa satulan selässä. Maalailtiin, että tullaan yhtäaikaa maaliin käsi kädessä, minä 12km jälkeen ja mies 21km jälkeen, heh. Hänellä on kuitenkin tuo kestävyyspuoli vähän eri kengissä kuin mulla.

Metsä_sammal

Jonkinlainen juomareppu voisi olla tässä vaiheessa hyvä valinta. Kyselin vinkkejä Facebookin Helsinki Trail Running Clubin sivulla, ja sain hyviä suosituksia. Kisassa huolto on 5km välein, joten sinne juomareppu ei ole välttämätön (vai onko?), mutta jos meinaa lähteä metsään treenailemaan, jonkinlainen kannettava juomasysteemi pitää olla. Pitää tutkailla, minkälainen reppu olisi paras ratkaisu just mulle.

Nuuksio
Aaah, ihana kesä. Ja ihana Nuuksio.

Bodom Trail on varmasti hyvä tapahtuma aloittaa polkujuoksu, ja alkoi tuo juoksulenkille lähteminenkin kiinnostelemaan heti ihan eri tavalla. Kävin tänään juoksemassa tuolla megaloskassa, vaikka alla oli kolmen tunnin derbytreenit. Nyt ns. tuntee tehneensä…

Tapahtumaan on vielä n. 400 paikkaa jäljellä, eli hopi hopi ilmoittautumaan jos kiinnostaa!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s