Köh & niisk & suunnitelmia

Muutamaan otteeseen yritellyt pöpö pääsi niskan päälle, ensin lapseen, josta siirtyi sujuvasti vanhempiin. Ei auttanut edes taikajuoma. Eihän tänä viikonloppuna olisi juuri mitään tapahtunutkaan, vain lontoolaisen huippupelaajan vetämä bootcamp. Muunmuassa.

Tee_flunssa

Täällä sohvan nurkassa teetä litkiessä on ollut aikaa suunnitella treenejä. Ja vähän kirota sitä, että miksi en ole saanut enempää aikaiseksi tähän vuodenaikaan mennessä. Pohjakunto on varmasti ihan ok derbyilyn ja muun liikunnan ansiosta, mutta kestävyysurheilu on kuitenkin vähän eri juttu. Nyt alkaa siis armoton työmatkaliikkuminen, koska muualta on vähän haastava repiä treenejä kasaan. En ole kovin hyvä aikaisissa aamuherätyksissä, mutta niitäkin on väistämättä luvassa.

Suunnitelma on tämä:

Pari kertaa viikossa juosten töihin tai töistä kotiin. Lihaskuntojumppaa kotona aamulla tai illalla aina kun mahdollista. Uimaankin pitäisi ehtiä pari kertaa viikossa, sen voi onneksi yhdistää perheen kanssa vietettyyn aikaan, kunhan on kaksi aikuista mukana. Lisäksi tietty derbytreenit, joita meillä ei ole kuin kahdet viikossa, mutta se tarkoittaa 3-5h luistelutuntia kerralla, yleensä n. 6-10h yhden viikonlopun aikana. Sehän ei ole pelkkää luistelua, vaan välillä aikamoista kokovartalopystypainia. Tähän kun yhdistetään paljon treenaava yrittäjäpuoliso, ja lapsen harrastukset (3x/vko) alkaa arjen palapeli olla melko haastava. Miksi pitää ihmisen käydä töissä? Ilman töitä aika riittäisi vaikka mihin.

tanko
Kohta kulutetaan taas Mallorcan teitä, ihanaa!

Mallorcalle huhtikuussa lähtee mukaan lapsen isovanhemmat, mikä tarkoittaa sitä että voidaan lähteä tällä kertaa miehen kanssa yhdessä pyöräilemään. Viimeksi en käynyt tekemässä kuin yhden reissun (nousun) vuorille, mutta sinne mut kuulemma aiotaan viedä. Pelottaa. En ole pyöräillyt yhtään moneen kuukauteen. Onneksi derbyssä kehittyy hyvin pitkälti samat alavartalolihakset kuin pyöräilyssä.

Kun tauti on selätetty, loppuu tämä konditionaalissa eläminen. Sen lupaan. Uuteen nousuun!

Matti Nykänen
Se on Nykäsen Masa. Kuva: uusisuomi.fi

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s