Back on track

One step, two steps, three steps back. One step forward and you’re back on track.

Näin lauleltiin mun korviin eilen kun kävin lenkillä. Jep, lenkillä. Ekan kerran yli kahteen viikkoon. Hölkkäilin rauhassa välillä kävellen, ja annoin kropan tottua ajatukseen, että se voi tehdä muutakin kuin istua ja maata. Askel painoi, mutta oli mahtavaa päästä liikkumaan raittiiseen ilmaan. Sain aivoni jopa tiristämään vähän lempihuumettani endorfiiniä, ja olin siitä tauon jälkeen niin pökerryksissä, että meinasin nukahtaa silkasta onnellisuudesta.

Kun viime viikolla juhlistin flunssan olevan ohi, en tiennyt mitä odottikaan nurkan takana. Vanha kunnon ykätauti tietenkin! Veti melko tehokkaasti mehut flunssan väsyttämästä kehosta. Jo miltei parantunut flunssa sai siitä uutta vauhtia, ja alkuviikosta kävin lääkärissä hakemassa tropit, kun poskionteloissa alkoi tuntua ikävää painetta. Lääkkeet ei sopineet mulle, sain niistä outoa pahoinvointia ja vatsanturvotusta, joten lopetin kuurin alkuunsa.

highwaytoheaven
Teneriffalla oli muutama vuosi sitten varsinainen highway to heaven.

Onneksi en tiennyt sairastuttuani, mikä savotta olisi edessä. Olisin nimittäin saattanut vaipua murheen alhoon. Nyt alkaa vihdoin olla normaali olo, ja täytyy sanoa että fiilis on juhlava. Ehdinkin jo katsella riittävästi ihmisten treenikuvia Instagamista kateudesta vihreänä. Minut löytää muuten sieltä nimellä anniinao, käy seuraamassa!

Jokunen askel tuli otettua taaksepäin, mutta tänään voin sanoa olevani oikeasti terve. Onneksi niin, sillä ns. iso pyörä on pyörähtänyt, ja suunnitelmat selkeytyneet monelta osin. Niistä lisää myöhemmin… Stay tuned!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s