Kuplia korvissa

Tänään kisasin itseni kanssa siitä, pääsenkö ylös ennen kuutta, jotta ehdin uimaan ennen töitä. Pääsin ja ehdin, eli voitin. Ja ah, olipa se ihanaa.

you_vs_you

Päätin kokeilla pientä ja sympaattista Töölön uimahallia, jossa huhujen mukaan tuoksuu aina pulla. Niin tuoksui nytkin, ja vaikka en pullaa välitä syödäkään, loi sen tuoksu kotoisan fiiliksen yhdessä vesijumppaavien mummojen kanssa. Uimahalli on logistisesti sopivasti työmatkan puolivälissä, ja sinne hurauttaa pyörällä kymmenessä minuutissa.

Se uinti. Hyppäsin rohkeasti suoraan nopeiden uimarien radalle, ja koska kukaan ei uinut päälle päätin jatkaa samalla radalla loppuun asti. En ”ehtinyt” suunnitella mitään treeniohjelmaa, joten vedin fiiliksellä vähän kaikkea. Ensin lämmittelyksi perusvaparia hengittäen joka kolmannella ja sitten pelkästään toiselle puolelle hengittäen joka toisella, molemmin puolin. Sitten pullarin ja lättäreiden kanssa yhdessä ja erikseen käsivetotreenejä X määrä. Lopuksi vielä perussettiä. En laskenut montako kertaa tein mitäkin, mutta tunti kului altaassa kuin siivillä. Tai evillä.

uikkarit_sydän

Olin ehtinyt unohtaa, kuinka mukavaa uiminen on. Vedessä liukumisessa vain kuplien äänet korvissa on jotain tosi rentouttavaa. Lättäreistä tuli mun uusi suosikki. Olen uinut niillä vain kerran aiemmin vaparikurssilla viime syksynä ja muistelen sen olleen vähän haastavaa, mutta nyt linjat löytyi heti ja olkapäät pääsi kunnolla töihin. Huomenna saattaa tuntua. Ehkä lihasmuistiinkin jäi jotain niitä kertoja varten, kun uidaan ilman apuvälineitä. Omat pitänee hankkia, niin ei mene kuminauhojen säätämiseen turhaa aikaa.

Aamuiset uintitreenit oli niin kiva kokemus, että otan kyllä tavaksi. Kun sängystä pääsee ylös ja saa vähän kahvia koneeseen, niin loppu sujuu helposti. Töölön uimahalli on ilmapiiriltään juuri sopivan lempeä aamutreeneille, ja on kiva aloittaa työpäivä pirteänä hyvän treenin jälkeen.

Note to self: ensi kerralla mukaan 20-senttinen, niin saa hiukset kuivattua. Pyörällä ajaminen märillä hiuksilla meren rannassa ei ole kivaa eikä hyväksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s