Mallorca kutsuu

Kypärä_räntä

Ylläoleva kuva kertoo kaiken olennaisen tästä viikosta. Räntää on pukannut joka välissä. Jos siis ei ole satanut jäistä vettä. Maanantaina koin hykerryttäviä hetkiä pyöräillessäni töihin, kun sää oli niin absurdi. Taivaalta satoi pieniä neuloja ja tuuli niin, että silmät valui vettä. Töihin päästessä oli aika sankari olo, ja mietin että työviikko pitäisi aina aloittaa pienellä itsensäylittämisellä. Olin superhyvällä tuulella koko päivän. Kotimatkalla loskaa oli valehtelematta 10cm, ja kaupunkiajoon pakotettu Spessu-rukka pääsi sille ominaisempiin hommiin. Pukeutumis- ja vähän myös asennekysymys loppujen lopuksi! Hauskaa se oli joka tapauksessa.

Tämä viikko on mennyt olosuhteiden pakosta melkeinpä lepäillessä, jos työmatkapyöräilyä ei lasketa. Ensi viikolla onkin ihan toinen meno, nimittäin huomenna lennähdetään miehen perään etelään, eli Mallorca eli ”Mallis” (niin kuin kuulemma pyöräilypiireissä sanotaan, heh) kutsuu! Vihdoinkin. Tarkoitus olisi treenata joka päivä jotain, mutta myös nauttia lomasta. Eli yhtä kuin treenata mahdollisimman paljon!

Maanantaina oli työmatkalla aika monta kertaa Mallorca mielessä
Maanantaina oli työmatkalla aika monta kertaa Mallorca mielessä

Juoksu on tällä hetkellä tauolla. Alaselän välilevyt ja toinen takareisi ei tykänneet yhtäkkiä kasvaneista juoksumääristä, eli olen antanut niiden lepäillä juoksun suhteen, ja aloittelen niitä hiljakseen uudelleen määriä maltillisesti kasvattaen. Kävin osteopaatilla viikonloppuna, ja hän suositteli mm. polkujuoksua, joka astuukin kuvioihin pian, ja voipa olla että joudun mummojen sekaan vesijuoksemaankin! Tosin ihan sellaista reipasta vauhtia eikä mitään mummohölkkää. Otin myös kunnon keskivartalotreenin vakkaristi kuvioihin, sitä pari-kolme kertaa viikossa.

Se pakollinen pakkauskuva
Se pakollinen pakkauskuva

Katsotaan, jaksanko päivitellä lomailun keskeltä vai tuleeko raportti vasta jälkikäteen. Eli adios amigos y amigas! Meitsi on nyt lomalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s