Kaikkea ja ei mitään

Ohhoh, kohta kaksi kuukautta kulunut tätä vuotta, enkä ole kirjoittanut tänne vielä kertaakaan. Joudun siis käyttämään inhoamaani lausahdusta: pahoittelen blogihiljaisuutta. Tässä on ollut vähän kaikenlaista ja toisaalta ei juuri mitään.

Työhöni kuuluu nykyään paljon kirjoittamista, joten kirjoittaminen vapaa-ajalla ei ole ollut ykkösrentoutumiskeino. Töihin liittyvät asiat ovat muutenkin vieneet paljon energiaa  viime aikoina, mistä blogi on selvästi kärsinyt.

pumppu

Pyörä on viritetty ajokuntoon ja olin jo hyppäämässä satulaan työmatkojen ajaksi, kun lumet suli melkein kokonaan pois, mutta talvi tulikin takaisin. Focus odottelee siis varastossa parempia ajokelejä.

Hinku pyöränselkään on kova. Kesäkengillä pyöräily on vähän turhan viileää touhua, joten rospuuttokeleille sopivat Sidit ovat (vihdoinkin!) matkalla Suomeen. Voi siis olla, että ensi viikolla hyppään pyörän selkään, oli lunta tai ei. Kaipaan aamuisia happihyppelyitä saaristossa, työpäivä lähtee käyntiin ihan eri tavalla, kun saa veren kiertämään heti aamusta upeissa maisemissa.

Luikat

Luistelussa yksöishypyt menee jo vähemmällä jännittämisellä, ja askelien kaaret alkavat hiljalleen löytyä. Uintitreeneissä rintauinnin tekniikka on aika hakusessa, mutta paranee pikku hiljaa. Kun on vedellyt mummosammakkoa koko ikänsä, ei ole helppoa muuttaa tekniikkaa.  Vapaauinti tuntuu ihanan rennolta rinulisätkimisen jälkeen.

Ennen kevään riemua pitää nauttia vielä talvesta. Ensi kuussa koko perhe ottaa suunnaksi pohjoisen, eli luvassa on viikko hiihtoa ja laskettelua Ylläksen keväthangilla. En valita!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s