Syksyn suunnitelmia

Aloitetaan hyvillä uutisilla. Ranteet alkaa olemaan kunnossa. Vasen on oikeastaan jo ihan normaali, ja oikeakin on rauhoittunut niin, ettei leposärkyä ole ja pystyn tarttumaan asioihin ilman riipaisevaa vihlontaa. Edelleen rasituksesta tulee välillä tuntemuksia, mutta pystyn taas työmatkapyöräilemään, mikä on erityisesti henkisen hyvinvoinnin kannalta oleellista.

polku_nuuksio

Pakarakin on pikkuhiljaa toennut. Revähdyksestä on kulunut jo kaksi kuukautta, ja vaikka jalka ei vieläkään toimi normaalisti, niin olen pystynyt jo juoksemaan pari kertaa äksidentin jälkeen. Kaikenlaisia tuntemuksia on (joista osa varmasti juoksemattomuudesta), mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Ilmottauduin taas Helsinki City Trailillekin, eli täytyy alkaa laittamaan tossua toisen eteen. Kannustukseksi itselleni ostin uudet Salomonit (S-Lab Wings), kun vanhoista Speedcrosseista oli pohjakuvio kulunut kokonaan (!) päkiän kohdalta.

salomon_lab_wings

Meidän kuusivee juoksi ensimmäisen maratoninsa pari viikkoa sitten Nuuksio Classicilla. Kyseessä oli lasten 5,7 km:n pituinen minimaraton, ja neiti paineli sen yhdellä pysähdyksellä isänsä kanssa. Tärkeintä oli yhdessä tekeminen, mutta taisi jonkinlainen juoksukärpänen puraista. Taidetaan siis saada lenkkiseuraa jatkossa poluille. Tosi kiva, että lapsillakin on mahdollista osallistua juoksutapahtumiin. Mitalia neiti jäi kaipaamaan, vaikkei kyseessä kilpailu ollutkaan. Ehkä ensi vuonna?

minimaraton

Kroppa alkaa siis  olemaan pikkukrempoista huolimatta taas kunnossa, ja työmatkapyöräilyn ja kahvakuulailun ansiosta olo alkaa olla taas sellainen, että treenit maistuvat ja jotain uusia tavoitteitakin voisi alkaa miettimään. Uinti on myös tarkoitus ottaa takaisin rutiineihin, loppuvuodesta suuntaan taas aikuisten uintikerhoon, missä olin viime talvenakin.

Ruskaa ja kirpeitä treeni-ilmoja odotellessa!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s