Flunssanhuuruinen haahuilupostaus

Mikä siinä on, että aina kun on kipeänä niin alkaa syntyä mitä kunnianhimoisempia treenisuunnitelmia?

Flunssa on ties monettako päivää päällä. Sellainen ärsyttävä perusflunssa, ettei oikein viitsi heittäytyä täysin sängynpohjalle, muttei oikein jaksa tehdä töitä pystyasennossa. Valitsin siis välimallin, sohvan pohjalta ainakin kiireisimmät hommat alta pois. Huonona puolena se, ettei oikein saa kunnolla levättyäkään.

Sohvan pohjalla alkaa tehdä mieli mennä salille, polkujuoksemaan, maastopyöräilemään, uimaan ja tanssimaan – mieluiten kaikkea peräjälkeen samana päivänä. Oikein otollista aikaa keksiä epärealistisia tavoitteita ja suunnitella liian vaativia treeniohjelmia. Vielä sitä ei ole tapahtunut, mutta on vain ajan kysymys, milloin sormet lipsahtavat ilmottautumaan esim. jollekin polkujuoksumaratonille ensi kesälle.

*Uimapuku saatu
*Uimapuku saatu

Maanantaina alkoi Aikuisten uimakerho. Sama viikottainen tunti, jolla olin viime talvena, ja tykkäsin taas kovasti. Vedellä on meditatiivinen vaikutus, ja siellä valoisassa hallissa pulputus korvissa liukuessa mietin taas, miksen ole käynyt uimassa pitkään aikaan.

Kurssilla tehtiin ensimmäisellä kerralla perusjuttuja. Hiottiin uintiasentoa erilaisilla drilleillä, tuttua kauraa edellisiltä kursseilta, joilla olen ollut. Tosi kivaa ja hyödyllistä, mua ei koskaan se matkan uiminen ole niin inspiroinut, mutta drillejä jaksaisin tehdä loputtomiin.

ambit3_uinti

Kehonhallinnan kehittäminen on tosi mielenkiintoista, haastavaa ja palkitsevaa. Mäkelänrinteen uintikeskuksen uudet pukuhuoneet ja suihkutilat oli oikein toimivat, mitä nyt saunasta meinasi karata löylyt.

Pari viikkoa sitten kävin repäisemässä Helsinki City Trailin kylmiltään, niin kuin perinteeseen kuuluu. Matka oli kilometrin lyhyempi kuin viime vuonna, ilmeisesti rempassa olevan stadionin vuoksi, mutta oma vauhti noudatteli suurinpiirtein samaa vauhtia ja (korkeaa) sykekäyrää kuin viime vuonna.

hct_2016

Siinä mielessä ihan onnistunut suoritus, että pakaravamman vuoksi kunnon juoksulenkkejä oli viimeisen kuukauden ajalta alla kaksi, toinen 10km ja toinen lyhyempi. Ilmeisesti työmatkapyöräilyllä ja Pókemonin pelaamisella saa peruskunnon ihan hyvälle tasolle. Myös meidän neiti kuusvee kävi vetäisemässä vitosen HCT:lla, aika kovaan aikaan vieläpä. Pidän tosi tärkeänä, että saa onnistuneita liikuntakokemuksia pienestä pitäen, joten tosi kiva seurata liikunnan riemua.

img_7502

Luistelurintamalla sen sijaan tapahtuu. Kisoja on tulossa talven mittaan useammat, ja ohjelmakin alkaa olla treenileirin ansiosta esityskunnossa. Sitä hiottiin viimeisteltiin viikonlopun verran eli n. 10h Pajulahden urheiluopistossa lokakuun alussa.

img_7565

Olen miettinyt, kannattaako tätä blogia päivittää, kun en treenaa mitenkään erityisen aktiivisesti yhtä lajia vaan haahuilen siellä täällä eri lajien parissa, välillä enemmän ja välillä vähemmän aktiivisesti. Lukeekohan tätä edes kukaan enää?

Pysyköön nyt kuitenkin vielä elossa, eihän sitä tiedä mikä kärpänen seuraavaksi puraisee!

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Flunssanhuuruinen haahuilupostaus”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s