Poks

Kiire kostautui. Vatsa tuli viime viikon perjantaina töistä tullessa niin kipeäksi, että meinasin pyörtyä junaan. Sitä seurasi monen päivän kova kipuilu, päivystyksessäkin kävin makoilemassa lauantai-iltana. Vatsakatarri.

Jep,  se tupakoivien ylipainoisten alkoholistien vaiva. Kun vatsan limakalvo menee rikki, niin sehän on sitten aika kipeä. Sairastin saman setin n. 1,5v sitten, silloinkin oli melkoisen hektinen aika menossa. Olin puulla päähän lyöty että se tuli taas, en ole ollut mielestäni erityisen stressaantunut. Mutta kaikenlaista pientä kuormitusta tässä on ollut, ja kroppa sanoi itsensä irti vaikka pää olisi jaksanut.

Vatsalääkkeet alkoi neljän päivän jälkeen toimimaan, mutta voimat meni moneksi päiväksi. Jottei elämä olisi liian helppoa, nappasin vielä bonarina flunssan päälle. Ninnin energianurkkauksessa oli osuva postaus jaksamiseen liittyen. Kannattaa lukea ennen kuin alkaa arvioimaan omia tai muiden ihmisten tekemisiä.

Harmittaa tää sairastelu, just kun olin palaamassa treeneihin ja juoksukin kulki. Selkäkään ei ole erityisen ihastunut tästä makoilusta ja istumisesta. Nöyräksi vetää, tätä kummallista vuotta ei tule ikävä.

Published by: anniinao

Ulkoilmaliikkuja, joka tarvii säännöllisesti annoksen endorfiinia ja adrenaliinia. Viihtyy mukavuusalueen ulkopuolella (tai ainakin reunalla), ja kokeilee uusia lajeja ennakkoluulottomasti. Ethän käytä kuviani ilman lupaa, kiitos. Ota yhteyttä: liikunsiisolen ( ) gmail.com

Kategoriat Yleinen2 kommenttia

2 kommenttia artikkeliin ”Poks”

  1. Paranemisia! Löysin blogisi tänään, ja nappasin osoitteen talteen. Minulla polttelee ensi kesälle triathlon-kokeilu, joten mahtavaa päästä lukemaan juttujasi 🙂

    1. Kiitos! Vatsa on jo kunnossa kiitos lääkkeiden, ja flunssakin melkein ohi. Tästä se taas lähtee! Tervetuloa lukemaan!

Jätä kommentti